مـنـتـدى عــالـم الـنـيـنـجــا


 
الرئيسيةبوابه المنتدىأحدث الصورقوانين العامة للمنتدىالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عراقية وفخورة
فخر المنتدى
فخر المنتدى
عراقية وفخورة


دَولتيّ دَولتيّ : العراق
مَزآجي مَزآجي : خجلان
مشآركآتيَ مشآركآتيَ : 220
نقاط التميز  » نقاط التميز » : 262
عمريّ عمريّ : 25
سّجلت فيَ سّجلت فيَ : 11/10/2013 الجِنسْ الجِنسْ : انثى


طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات    طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات  I_icon_minitimeالخميس ديسمبر 12, 2013 12:41 am

1


طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات
طريقة شهية وسريعة لعمل البقلاوة الجلاش بالمهلبية وممكن الحشو بالكريمه الخاصة بالحلويات

الجلاش بالمهلبية او البقلاوة

طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية
وقت التحضير : 25 دقيقة
وقت الطهي : 30 دقيقة
 تكفي لـ 4 شخص

المقادير : لعمل البقلاوة بالمهلبية
 •علبة جلاش
•2 كوب لبن
•½ كوب نشا
•كوب زبدة سايحة
•فانيليا

 طريقةعمل البقلاوة بالمهلبية اوالجلاش
التحضير الجلاش بالمهلبية او البقلاوة بالمهلبية

1- لتحضير المهلبية، اخلطي اللبن مع النشا وذوبيهم مع بعض وضيفي عليهم الفانيليا، وحطيهم على نار هادية مع التقليب المستمر، لغاية ما الخليط يتقل معاكي، وبعد كده اطفي عليه النار وسيبيه يبرد.

2- افردي نصف كمية الجلاش في الصينية وبين كل ورقتين ادهني طبقة خفيفة من الزبدة، وبعد كده حطي المهلبية الباردة على الجلاش، بس راعي إنها ما توصلش للأطراف علشان ما تتحرقش منك.

3- رصي باقي كمية الجلاش فوق المهلبية وما تنسيش تدهني الزبدة بين كل ورقتين جلاش، وبعد كده قطعي الجزء العلوي من الجلاش بالطريقة اللي تحبيها بس ما توصليش بالسكينة لحد المهلبية علشان ما تطلعش لبره وتتحرق، وبعد كده ادهني وش الجلاش بباقي كمية الزبدة، ودخلي الصينية في الفرن وسيبيها لمدة 30 دقيقة أو لغاية ما وش الجلاش يحمر.

4- طلعي الصينية من الفرن وصبي عليها الشربات البارد.

5- لتحضير الشربات، اخلطي كوب سكر مع كوب مياه وعصير نصف ليمونة، وحطيهم على النار لغاية ما الخليط يغلي وبعد كده قللي درجة الحرارة وسيبيه لغاية ما الشربات يعقد، وبعد كده ارفعيه من على النار وحطي عليه الفانيليا وسيبيه يبرد.

وبالهنا طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية او الجلاش بالمهلبية مطبخ حوريات



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
1BlaCk GlaSs
عضو فضي
عضو فضي
1BlaCk GlaSs


دَولتيّ دَولتيّ : سوريا
مَزآجي مَزآجي : مرحباً
مشآركآتيَ مشآركآتيَ : 301
نقاط التميز  » نقاط التميز » : 299
عمريّ عمريّ : 34
سّجلت فيَ سّجلت فيَ : 25/04/2014 الجِنسْ الجِنسْ : ذكر


طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات    طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات  I_icon_minitimeالثلاثاء أبريل 29, 2014 12:03 am

شكرا لك على الموضوع المميز ,, وااااااااااصل يا مبدع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل البقلاوة بالمهلبية تحضير الجلاش الحلو بالمهلبية بالخطوات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة تحضير السلطة الروسية
» طريقة عمل صينية ريش مشوية بالفرن
» طريقة عمل كب كيك++++
» طريقة عمل ساندوتش الطاقة لأطفال المدارس
» طريقة حذف الكوكيز و الكاش

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مـنـتـدى عــالـم الـنـيـنـجــا  :: عالم النينجا للمنتديات العامة :: مطبخ المنتدى ❦-
انتقل الى: